Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt

Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt
Somonul la grătar cu salată de castraveți-iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 328 calorii, 37g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, mărar, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de pâine plată la grătar și castraveți-iaurt, Pui de iaurt la grătar cu salată de castraveți, și Somon la grătar cu salată de castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați castraveții, iaurtul, usturoiul și mărarul și amestecați bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 15 minute sau până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
UsturoiUsturoi
IaurtIaurt
MărarMărar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți grătarul cu gaz la mediu-înalt. Frecați somonul cu ulei de măsline și presărați sare și piper. Grătar cu ulei și gătiți somonul, cu pielea în jos, 4 până la 5 minute. Folosiți o spatulă largă pentru a răsturna somonul; grătar până la opac, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SomonSomon
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Condimentați salata de castraveți cu sare și piper și serviți alături de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastraveteCastravete
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateNormal
Gata În18 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Revista