Somon La Grătar Cu Arome Nord-Africane

Somon La Grătar Cu Arome Nord-Africane
Somonul la grătar cu arome Nord-africane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 219 calorii, 24g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de lămâie, suc de lămâie, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Încercați Somon la grătar cu arome Nord-africane, Nord-African-porumb la grătar pe Știulet, și Piept de pui la grătar cu pastă de condimente din Africa de Nord pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate93
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista