Somon gătit în lapte de cocos

Somon gătit în lapte de cocos
Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 275 calorii. Dacă aveți la îndemână roșii, sare de mare, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 2 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Salay-ginto gătit sub presiune (scad cu dungi galbene) cu lapte de cocos, Tigaie somon ars în lapte de cocos condimentat, și pentru supa de lapte de cocos cu somon sălbatic și Kale pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista