Somon de susan cu Wasabi Mayo

Somon de susan cu Wasabi Mayo
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, somon de susan cu Wasabi Mayo ar putea fi o rețetă super fără gluten și pescatarian de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31 g de proteine , 31 g de grăsimi și un total de 414 de calorii . Această rețetă servește 6. Pentru 3,85 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de susan, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ rulouri de somon cu susan cu Wasabi Mayo , sâmbătă cu Rachael Ray – Burgers cu somon cu ghimbir Wasabi Mayo și somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi .

Instrucțiuni

1
Stropiți unt și 2 linguri de ulei într-un recipient de 13 inchi. x 9-in. vas de copt; înclinați pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju Tocate, împărțitCaju Tocate, împărțit
(în Formă De Penă(în Formă De Penă
Echipamente pe care le vei folosi
Spice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe ScoaseSpice De Porumb Perfect La Gratar, Boabe Scoase
2
Puneți somonul în farfurie; ungeți cu uleiul rămas și stropiți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Mexican Uscat, Mărunțit1 Linguriță De Oregano Mexican Uscat, Mărunțit
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
(în Formă De Penă(în Formă De Penă
3
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 18-22 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță. Între timp, combinați maioneza, sucul de lămâie și wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Suc De Lamaie Goya1 Lingura Suc De Lamaie Goya
1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă1 Coajă De Plăcintă De 9 Inci, Coptă
WasabiWasabi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui (de Casă Sau Cumpărată Din Magazin, Cu Conținut Scăzut De Sodiu)Supă De Pui (de Casă Sau Cumpărată Din Magazin, Cu Conținut Scăzut De Sodiu)
4
Presărați somonul cu ceapă și semințele de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)Penne (paste în Formă De Pană) Sau Farfalle (paste Mari în Formă De Papion)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
5
Se serveste cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Tortellini Cu Brânză1/2 Kg Tortellini Cu Brânză

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele poate fi asociat cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Etude Heirloom Pinot Noir. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
Etude Heirloom Pinot Noir
Etude Heirloom Pinot Noir
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista