Somon de primăvară cu legume mentolate

Somon de primăvară cu legume mentolate
Somonul de primăvară cu legume mentolate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 4 și costă $5.96 pe portie. O porție conține 570 calorii, 44G de proteine, și 22g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână mentă, coajă și fasole, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 118 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este super. Crudit de primăvară cu Hummus de mazăre mentolată, Frittata de sparanghel și mazăre dulce cu salată de primăvară mentolată, și Mix de legume de primăvară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii într-o tigaie mare timp de 4 minute. Sfat în mazăre și fasole, aduceți înapoi la fierbere, apoi continuați să gătiți încă 3 minute până când cartofii și fasolea sunt fragede. Bateți uleiul de măsline, coaja de lămâie și sucul și menta într-un blender pentru a face un pansament(sau tocați mărunt menta și bateți în ulei și lămâie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Puneți somonul într-un vas rezistent la cuptorul cu microunde, condimentați, apoi turnați pansamentul. Acoperiți cu folie alimentară, străpungeți, apoi cuptorul cu microunde la înălțime timp de 4-5 minute până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
3
Scurgeți legumele, apoi amestecați cu pansamentul fierbinte și sucurile de gătit din pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Serviți peștele deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista