Somon Caramel Vietnamez Banh Mi

Somon Caramel Vietnamez Banh Mi
Vietnameză caramel somon Banh Mi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 75g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 893 calorii. Un amestec de șalotă, somon, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. 2463 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Încercați Vietnameză Caramel Fiert Burta De Porc Banh Mi-Unghii Magazin Mănâncă #4, Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, și Friptură de somon în sos de Caramel (Vietnameză ca Kho) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Asamblați sandvișuri și bucurați-vă.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriivietnamezasiatic
Revista