Somon afumat în cupe de castraveți

Somon afumat în cupe de castraveți
Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., somonul afumat în cupe de castraveți ar putea fi uimitor fără gluten, primar și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați smântână, coajă de tei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Somon afumat în cupe de castraveți, Cupe De Castraveți Cu Somon Afumat, și Salată de somon afumat în căni de castraveți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista