Somn La Cuptor La Grătar

Somn La Cuptor La Grătar
Peștele copt la grătar este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 5 porții. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 147 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, garnitură: pătrunjel, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 15%. Încercați Somn La Cuptor, Fileuri De Somn Coapte, și Somn La Cuptor Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună ketchup și următoarele 6 ingrediente într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti amestecul de ketchup 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Presărați somnul cu piper; aranjați într-un strat uniform într-o tigaie de broiler căptușită cu folie de aluminiu ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
3
Se toarnă sosul peste somn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Coaceți somnul la 400 timp de 10 până la 12 minute sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomnSomn
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru somn. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate2
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista