Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi

Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi
Snapper la grătar în stil spaniol cu roșii și Salsan de măsline verde este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 501 calorii. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână file de snapper, ceapă, fulgi de ardei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi, Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii, și Red Snapper stil Cancato cu Chorizo-Salsa de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul electric de interior la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Stropiți snapper cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
SnapperSnapper
3
Combinați condimentele într-un castron mic. Frecați peștele cu amestec de condimente. Gatiti pestele 5 minute cu pielea in jos. Întoarceți peștele și gătiți cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați ingredientele salsa într-un castron mic și lăsați-l să se marineze până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a servi, farfurie condimentată snapper cu o porție generoasă de salsa. Sangria face o băutură minunată pentru această masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BeaBea
SangriaSangria
SnapperSnapper
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista