Smoothies cu șerbet de pepene verde

Smoothies cu șerbet de pepene verde
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, paleolitice și primare în repertoriul dvs., Smoothies cu șerbet cu pepene verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Acest mic dejun are 61 de calorii, 1 g de proteine și 1 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 32 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Va fi un succes la evenimentul tău de vară. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de gheață, șerbet de lime, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Sherbet Watermelon, Watermelon Sherbet și Maple Watermelon Sherbet.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați pepenele verde, gheața, șerbetul și sucul de lămâie; acoperiți și procesați timp de 30 de secunde sau până la omogenizare. Se amestecă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Pepene VerdePepene Verde
Despre Serbet De Zmeura, Putin InmuiatDespre Serbet De Zmeura, Putin Inmuiat
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pahare răcite; se presara cu chipsuri de ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
3
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejunBăutură
OcaziiVară
Revista