Smoky Scoica Dip

Smoky Scoica Dip
Smoky Scoica Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 96 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Dacă aveți la îndemână smântână, ceapă verde, boia și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dip De Vinete Afumate, Dip De Vinete Afumate, și Pizza Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună crema de brânză, smântâna, usturoiul, ceapa, pătrunjelul și boiaua într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SmântânăSmântână
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați scoici după gust și suficient lichid de scoici pentru o textură bună de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
Acest vin este un bun exemplu al caracteristicilor unice din proprietatea Rochioli și valea râului rus. Aromele de măr copt, fructe tropicale, alune și o notă de condiment se combină cu aromele bogate de mere și aciditatea crocantă.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista