Slow Cooker Tamale Pie
Slow Cooker Tamale Pie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 348 calorii, 13g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, amestec de pâine de porumb/brioșă, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Slow Cooker Pui Tamale Pie, Caserola Tamale în aragazul lent – 75 de zile de vară aragaz lent s, și Slow-Cooker Tamale Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă chimenul, sarea, pudra de chili și piperul.
Transfer la un 4-qt. aragaz lent; se amestecă fasolea, roșiile, porumbul, sosul enchilada, ceapa și cilantro. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când este încălzit.
Într-un castron mic, combinați amestecul de brioșe și ouăle; lingură peste amestecul de carne. Acoperiți și gătiți cu 1 oră mai mult sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se presară cu brânză; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Serviți cu smântână și cilantro suplimentar, dacă doriți.