Sfeclă la grătar cu Burrata și vinaigretă cu semințe de Mac

Sfeclă la grătar cu Burrata și vinaigretă cu semințe de Mac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați sfecla la grătar cu Burratan și vinaigretă cu semințe de Mac. Această rețetă servește 8. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 351 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 66 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă pentru copii, ulei vegetal, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Sfeclă Prăjită Cu Vinaigretă De Alune Și Burrata, Salată Farro cu sfeclă prăjită, Nasturel și sos de semințe de Mac, și Grapefruit-Vinaigrette De Semințe De Mac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți șalota, oțetul, semințele de mac, muștarul și coaja de portocală într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Semințe De MacSemințe De Mac
MuștarMuștar
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți în ulei vegetal, apoi 2 linguri ulei de măsline; se condimentează cu sare și piper. Pune vinaigreta deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
VinetăVinetă
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Cojiți și feliați subțire 1 sfeclă; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
4
Pregătiți un grătar la foc mediu. Aruncați sfecla rămasă cu 2 linguri de ulei de măsline într-un castron mediu; condimentează cu sare și piper. Sfecla la grătar, acoperită, întorcându-se ocazional, până se înmoaie, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SfeclăSfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
5
Transferați sfecla pe o farfurie și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
6
Între timp, aruncați scallions cu restul de 1 lingură de ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Grătar scallions, întorcându-se ocazional, până la carbonizare, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapa VerdeCeapa Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Folosind un prosop de hârtie, frecați piei de sfeclă și tăiați-le în bucăți de mușcătură. Aruncați sfecla și pansamentul rezervat într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
BolBol
8
Așezați brânza pe farfurii sau pe un platou și acoperiți cu scallions, sfeclă îmbrăcată și felii de sfeclă rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
SfeclăSfeclă
9
Faceți înainte: Vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Sfecla poate fi la grătar și curățată cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
SfeclăSfeclă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista