Se prăjește cu cinci legume
Five-Veggie Stir-Fry este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan. Această rețetă servește 4 și costă 1,74 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 377 de calorii. Un amestec de ciuperci, amidon de porumb, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și All Veggie Stir-Fry, All Veggie Stir-Fry și All Veggie Stir-Fry.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, zahărul și ghimbirul. Se amestecă sucul de portocale, sosul de soia și usturoiul până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o tigaie antiaderentă sau wok, prăjiți morcovii, broccoli și conopida în 3 lingurițe de ulei timp de 4-5 minute.
Adăugați ciupercile, mazărea și uleiul rămas; se prăjește timp de 3 minute. Se amestecă amestecul de suc de portocale și se adaugă în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa.