Se prăjește carne de vită Teriyaki

Se prăjește carne de vită Teriyaki
Rețeta Teriyaki Beef Stir-Fry se poate face în aproximativ 25 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 454 de calorii. Pentru 3,46 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 3. Mergeți la magazin și luați ceapă, căței de usturoi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat japonez. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 70%. Rețete similare sunt carne de vită Teriyaki Stir Fry, Teriyaki Beef Stir-Fry și Teriyaki Beef Stir Fry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele cinci ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Turnați 1/2 cană într-o pungă de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinata. Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți carnea de vită în rețete în ulei timp de 2-3 minute sau până când nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Scoateți și păstrați la cald.
5
Adăugați broccoli, ceapa și ardeii în tigaie; se prăjește timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați ciupercile; se prăjește cu 1-2 minute mai mult sau până când legumele sunt fragede. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Combinați amidonul de porumb și marinada rezervată până când se omogenizează; se amestecă în amestecul de carne de vită. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
8
Serviți peste orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Asian funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate37
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista