Scrod kebab cu sos de grătar Indonezian
Rețeta Scrod Kebabs cu sos de grătar Indonezian ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 12 și costă 2,79 USD pe porție. O porție conține 190 calorii, 27G de proteine, și 1g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, vin, pudră de curry și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Salată Indoneziană Cu Sos De Arahide, și Salată De Legume Indoneziană Cu Sos De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 3 ingrediente.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați pește; sigilați și răciți 3 ore.
Scurgere. Filetați peștele și ceapa pe frigarui de 12 inci.
Grătar într-un coș pentru grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mare (350 până la 40
8 minute, întorcând un sfert de tură la fiecare 2 minute, ungând cu sos de grătar Indonezian.
Serviți kebab-urile la temperatura camerei sau refrigerate.
Se servește cu sos suplimentar de grătar Indonezian.