Scoică La Grătar "Ceviche"

Scoică La Grătar
Scallop la grătar" Ceviche " este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 83 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, 4 castraveți, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoică La Grătar "Ceviche", Ceviche de citrice cu scoici la grătar, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați scoici cu 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron, apoi filetați 4 scoici pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Grătar cu ulei, apoi grătar scoici, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Se transferă pe o farfurie și se răcește ușor.
5
În timp ce scoicile se răcesc, tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocaliu cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați segmentele fără membrane. Tăiați grosolan suficiente segmente pentru a măsura 1/4 cană și transferați într-un castron mare (rezervați portocala rămasă pentru o altă utilizare). Se amestecă sucul de lime, castravetele, șalota, jalapeulukro (după gust) și restul de 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Când scoicile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înjumătățiți fiecare transversal (sfert dacă este mare), apoi adăugați la amestecul de castraveți, aruncând pentru a combina. Marinați, acoperit și răcit, până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, amestecați coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1
* Dacă faceți întregul meniu și utilizați un grătar cu cărbune, cărbunii vor trebui să fie completați înainte de a grăta fripturile și ardeii. În loc să grătiți scoicile, le puteți găti într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, neacoperită.* Scoicile fierte pot fi marinate până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista