Scoică La Grătar "Ceviche"
Scallop la grătar" Ceviche " este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 83 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, 4 castraveți, scoici de mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoică La Grătar "Ceviche", Ceviche de citrice cu scoici la grătar, și Scallop Ceviche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați scoici cu 1 lingură de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-un castron, apoi filetați 4 scoici pe fiecare frigăruie.
Pregătiți grătarul pentru gătit la căldură directă la foc mare.
Grătar cu ulei, apoi grătar scoici, acoperite numai dacă folosiți un grătar cu gaz, răsturnând o dată, până când sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie și se răcește ușor.
În timp ce scoicile se răcesc, tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocaliu cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați segmentele fără membrane. Tăiați grosolan suficiente segmente pentru a măsura 1/4 cană și transferați într-un castron mare (rezervați portocala rămasă pentru o altă utilizare). Se amestecă sucul de lime, castravetele, șalota, jalapeulukro (după gust) și restul de 2 linguri de ulei, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper.
Când scoicile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, înjumătățiți fiecare transversal (sfert dacă este mare), apoi adăugați la amestecul de castraveți, aruncând pentru a combina. Marinați, acoperit și răcit, până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de servire, amestecați coriandru.
* Dacă faceți întregul meniu și utilizați un grătar cu cărbune, cărbunii vor trebui să fie completați înainte de a grăta fripturile și ardeii. În loc să grătiți scoicile, le puteți găti într-o tigaie fierbinte, ușor unsă, bine condimentată, neacoperită.* Scoicile fierte pot fi marinate până la 3 ore.