Scoici Cu Sos De Caise

Scoici Cu Sos De Caise
Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 275 calorii. Dacă $1.13 pe portie se încadrează în bugetul dvs., scoici cu sos de caise ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați apă, boabe de orez, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 74 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Frigărui Cu Glazură De Curry De Caise, Scoici prăjite în tigaie cu sos XO, și Scoici cu sos thailandez pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista