Scoici Arse Cu Guacamole Tomatillo Și Salsa De Porumb
Rețeta scoici arse cu guacamol Tomatillo și Salsan de porumb este gata în aproximativ 6 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 398 calorii, 13g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de chimen, ceapă, jalapeinculro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Scoici arse cu Guacamole Tomatillo și Salsa de porumb, Scoicile lui Phoebe cu Tomatillo Guacamole și Salsa quic de porumb, și Pui fiert cu Salsa Tomatillo-Avocado pentru rețete similare.
Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.