Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă de chimen-Ancho Chile
Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă Cumin-Ancho Chile ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați porumb, frunze de coriandru, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile, Piept la grătar sud-vestic cu sos Ancho Chile, și Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți-vă toate ingredientele și gata de plecare înainte de a începe să gătiți.(Începeți să fierbeți apa pentru pastele dvs. și gătiți-o conform instrucțiunilor pachetului.) Între timp,adăugați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de usturoi proaspăt tocat într-o tigaie mare,grea și adâncă antiaderentă și setați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați carnea măcinată în tigaie și gătiți, amestecând des,pentru a rumeni carnea, rupând orice bulgări cu lingura, astfel încât să se sfărâme.Odată ce carnea s-a fiert complet (aproximativ 5 minute), folosiți o lingură cu fante pentru a o scoate într-un castron mic și puneți-o deoparte; scurgeți orice grăsime/ulei rămas din tigaie și ștergeți-l cu un prosop de hârtie (aveți grijă la degete).Folosind aceeași tigaie, adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei în tigaie, împreună cu 1 linguriță de usturoi și toată ceapa roșie tocată.
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se sotează, la foc mediu-mare, aproximativ 2 minute sau până când ceapa este translucidă și ușor rumenită, amestecând des.(Nu uitați să verificați pastele).de îndată ce ceapa s-a înmuiat puțin și s-a rumenit ușor, adăugați ardeii în tigaie și continuați să amestecați încă aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați dovleceii și porumbul, amestecând pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
5
Adăugați sarea condimentată și aproximativ 8 măcinări de piper negru, amestecând bine pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
6
Lăsați legumele să gătească aproximativ 5 minute - amestecând des-până când sunt încă puțin crocante, dar abia încep să se înmoaie și să se rumenească.(Verificați din nou pastele).Întoarceți carnea în tigaie și adăugați, de asemenea,toate condimentele rămase (chimen, condimente Cajun,pulbere Ancho Chile și 2-4 stropi de sos fierbinte după gust), amestecând pentru a combina.Coborâți focul puțin până la mediu și turnați încet laptele evaporat, amestecând constant pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
¼ Lingurita Oregano
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați smântâna și brânza și amestecați până când totul s-a amestecat.Ridicați focul înapoi la mediu-înalt și lăsați sosul să se gătească puțin - aproximativ 5 minute sau cam așa ceva, amestecând - va fi destul de subțire, puteți da o smântână puțin mai acră dacă o preferați puțin mai groasă.Testați aroma pentru condimente-adăugând puțin mai multă sare, sos fierbinte, chimen etc.,dacă este necesar, pentru a se potrivi gusturilor dvs.Aruncați pastele scurse și fierbinți cu puțin ulei de măsline sau unt după gust - suficient pentru a nu se lipi împreună (pas opțional).Împărțiți pastele între 4 farfurii mari și turnați sosul în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru Servire
¼ Lingurita Oregano
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
8
Așezați o păpușă de smântână chiar în centrul fiecărei porții și presărați peste toate câteva frunze de coriandru proaspăt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
9
Serviți imediat.Notă:*puteți folosi usturoi proaspăt îmbuteliat, dacă doriți.