Pui Parmezan I
Pui parmezan s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 6. 46 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă ați transformat orez, cremă condensată de supă de ciuperci, piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Ușor parmezan pui degetele și parmezan pui Wraps, Chasseur de pui (pui în stil vânător) cu mămăligă cremoasă cu Gruyere și parmezan, și Pui Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună amestecul de supă de ceapă, laptele, smântâna de supă de ciuperci și orezul într-un bol mediu.
Așezați sânii de pui în fundul unui aragaz lent ușor uns.
Puneți o lingură de margarină pe fiecare piept de pui și turnați amestecul de supă peste tot. Condimentează cu sare și piper după gust și presară parmezan ras.
Gătiti la scăzut timp de 8 până la 10 ore sau la mare timp de 4 până la 6 ore.