Salsa Rapidă De Porumb

Salsa Rapidă De Porumb
Dacă doriți să adăugați mai multe Mexicane rețete în cutia de rețete, Salsa rapidă de porumb ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 28. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 151 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Nu o mulțime de oameni plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți usturoi, sare de usturoi, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Încearcă Salsa Rapidă De Porumb Din Sud-Vest, Salsa rapidă și ușoară cu fasole neagră și porumb, și Halibut la grătar învelit în coajă de porumb cu Salsa de porumb carbonizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele 11 ingrediente. Se răcește până se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Ferrari Perle. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 38 de dolari.
Ferrari Perle
Ferrari Perle
Galben paie cu o ușoară strălucire aurie. Intens și deosebit de rafinat, cu mirosuri de migdale, mere, un ușor condiment și indicii de crustă de pâine. Uscat, curat și elegant, cu o netezime de durată. Note de mere coapte, o drojdie plăcută și migdale dulci.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții28
Scor De Sănătate1
Revista