Salsa Kumquat

Salsa Kumquat
Salsa Kumquat durează aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 57 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Cap la magazin și ridica bord de piper cayenne, ceapa, fulgi de piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 157 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Wisconsin Cranberry și Kumquat Salsa, Marmeladă Kumquat, și Caipirinha.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele.
2
Adăugați mai mult sau mai puțin ardei roșu și cayenne la căldura dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
3
Lăsați să stea 1 oră pentru ca aromele să se amestece mai complet.
4
Excelent servit cu friptură sau fructe de mare, cum ar fi halibut, biban de mare negru sau somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass
HalibutHalibut
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Salsan în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Revista