Salsa de pui și ananas din Caraibe
Caribbean de pui și ananas Salsa ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 276 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați condimente jerk, coriandru, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei din America Centrală. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Rețete similare includ Creveți condimentați în Caraibe cu Salsa de ananas, Carne de porc din Caraibe la grătar cu Salsa de ananas, și Carne de porc din Caraibe cu Salsa de Avocado-ananas.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. F. Pulverizați foaia de cookie cu spray de gătit.
Așezați cerealele într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; sigilați punga și zdrobiți fin cu sucitorul sau ciocanul de carne (sau zdrobiți în robotul de bucătărie).
Așezați cerealele într-un vas superficial. Se amestecă condimentul smucit.
În punga mare de plastic pentru depozitarea alimentelor, puneți puiul, Zara, muștarul și sosul de piper. Sac de etanșare; se agită bine.
Scoateți puiul din pungă; se acoperă cu amestec de cereale.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f). Între timp, într-un castron mic, amestecați ingredientele salsa. Capac; la frigider până la servire.