Briza Caraibei

Briza Caraibei
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, Caribbean Breeze ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 293 de calorii. Această rețetă servește 1. Pentru 2,59 USD per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca băutură. Mergeți la magazin și cumpărați vodcă de portocale, suc de ananas, bucată de portocale și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o rețetă la preț rezonabil pentru fanii mâncărurilor din America Centrală. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 39%. Încercați Breeze Wood Grilled Chicken - Bahama Breeze, Shooting the Breeze și Bay Breeze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un pahar înalt cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
2
Peste gheață se toarnă vodca cu portocale, vodca cu zmeură, romul, sucul de portocale, sucul de ananas și grenadina; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi8 Cesti Jumatati De Struguri Verzi
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură1 Uncie De Vodcă Cu Zmeură
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Se ornează cu o bucată de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris

Caraibe funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Servește aceste vinuri reci, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
NV Solera Cremă Sherry
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de unt și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista