Reteta Salsan de caise este gata în aproximativ 2 ore și 40 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, primar și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 70 calorii. Această rețetă servește 5. 77 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Unora chiar le-a plăcut acest aperitiv. Mergeți la magazin și ridicați caise, cilantro, chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 92%. Rețete similare sunt Salsa de caise și Nectarine, Berry-Caise Salsa, și Pui Cu Salsa De Caise.
Instrucțiuni
1
Amestecați caisele, șalotele, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ananasul, roșiile cherry, ardeiul habanero, usturoiul, coriandrul, chimenul și sucul de lămâie împreună într-un bol; la frigider cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Habanero Chili
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Căpșună, Decojită
(amestec Cubanez De Condimente)
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură.
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de Vinăria Folk Machine și vinificatorul Kenny Likitprakong.
The Pinot Noir was produced and bottled by The Folk Machine winery, and winemaker Kenny Likitprakong.