Salată Verde De Mango

Salată Verde De Mango
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata verde de Mango. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 44 calorii. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Du-te la magazin și ridică jalapeincurbo, sare și piper, foarte mango și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Kachumber de Mango crud / salată verde de Mango și ceapă, Salată verde de mango, și Salată De Mango Verde Thailandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați Mango, ceapa și jalapeo cu sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista