Salată Prăjită De Varză De Bruxelles

Salată Prăjită De Varză De Bruxelles
Salata prăjită de varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet de vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 89%. Încercați Varză de Bruxelles prăjită și salată de mere, Salată De Quinoa Prăjită Cu Varză De Bruxelles, și Salată de varză de Bruxelles, slănină și sfeclă prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 6 ingrediente; bateți treptat în 1/2 cană de ulei până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Clătiți bine varza de Bruxelles și îndepărtați orice frunze decolorate. Tăiați capetele tulpinii; tăiați pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
3
Combinați varza de Bruxelles și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Transferați varza de Bruxelles pe 1 sau 2 foi mari de copt cu margini, întinzându-se în 1 strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Prăjiți la 450 timp de 25 până la 30 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, amestecând o dată.
6
Transferați varza de Bruxelles prăjită într-un castron de servire și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați roșii, ceapă verde și pătrunjel; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
TomateTomate
PătrunjelPătrunjel
8
Adăugați cantitatea dorită de pansament și aruncați pentru a acoperi.
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista