Salată Portobello de pământ cu prosciutto

Salată Portobello de pământ cu prosciutto
Salata Portobello de pământ cu prosciutto ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 279 de calorii, 6 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. Pentru 2,85 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați capace de ciuperci portobello, ulei de măsline, pătrunjel proaspăt plat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Burgers Portobello-Prosciutto, Lasagna Portobello și Prosciutto prăjite și Ciuperci Portobello cu Fasole Albă și Prosciutto.

Instrucțiuni

1
TIDBIT - piețele mai mari transportă sticle foarte mici de ulei de trufe. Face o burniță foarte gustoasă deasupra acestei salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
2
Încălziți broilerul. Aranjați prosciutto pe o foaie de copt acoperită cu folie și prăjiți pentru a deveni crocant, 3 până la 4 minute. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Aranjați legumele tăiate felii subțiri pe un platou cu pătrunjel și rucola. Se imbraca salata cu zeama de lamaie, ulei de masline extravirgin si sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4
Stropiți cu ulei de trufe, opțional. Rupeți prosciutto crocant și împrăștiați peste salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
ProsciuttoProsciutto
5
Servi.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Taittinger Brut La Francaise
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista