Salată Fierbinte De Cartofi Germani

Salată Fierbinte De Cartofi Germani
Nevoie de un garnitură fără gluten și fără lactate? Salata fierbinte de cartofi germani ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 198 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, semințe de țelină, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 49%. Salată Fierbinte De Cartofi Germani, Salată Fierbinte De Cartofi Germani, și Salată Fierbinte De Cartofi Germani sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un 3-qt. aragaz lent, combinați cartofii, țelina și ceapa. Într-un castron mic, combinați apă, oțet, zahăr, tapioca, sare, semințe de țelină și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
TapiocaTapioca
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste cartofi; se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
3
Acoperiți și gătiți la mare timp de 4-5 ore sau până când cartofii sunt fragede. Chiar înainte de servire, presărați slănină și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Riesling și Dornfelder sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Bulele fine formează un șir mare pe un fundal auriu. Un nas fructat și arome delicioase, persistente de zahăr de orz și brioșe. Un vin foarte plin de viață, care este foarte versatil. Aceasta este o șampanie strălucitoare și ușoară pentru orice petrecere!Această șampanie se împerechează bine cu crustacee, preparate din carne de porc, brânzeturi ușoare și moi și pește bogat.Amestec: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista