Salată delicioasă cu bok choy

Salată delicioasă cu bok choy
Salata delicioasă bok choy durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 296 de calorii , 8 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,04 USD per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de măsline, sos de soia, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. 464 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 37% . Acest scor este destul de prost. Rețete similare includ Shanghai Bok Choy/Baby Bok Choy (Mese 2 în 1) , Shanghai Bok Choy/Baby Bok Choy (Mese 2 în 1) și Salata Bok Choy .

Instrucțiuni

1
Într-un borcan de sticlă cu capac, amestecați uleiul de măsline, oțetul alb, zahărul și sosul de soia. Închideți capacul și agitați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Alb DistilatOțet Alb Distilat
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2
Combinați bok choy, ceapa verde, migdale și tăițeii Chow Mein într-un castron de salată. Se amestecă cu dressing și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bok ChoyBok Choy
(23)(23)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Chardonnay-ul Skater Girl ediție limitată cu 5 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
Skater Girl Ediție limitată Chardonnay
O nuanță aurie deschisă apare pe măsură ce aromele de coajă de lămâie Meyer, unt dulce-cremă, note de parmezan, măr auriu și flori galbene se întâlnesc cu degustatorul. Un corp catifelat și plin, cu arome de pere Bartlett și piersică Georgia, duce la un final plin de viață și delicios.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Revista