Salata de Kale de iarnă este o fără gluten, primar și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 4 și costă 1,1 USD pe porție. O porție conține 277 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare și piper kosher, brânză, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Varză De Iarnă, Salată de Kale de iarnă și Quinoa, și Salată De Iarnă Farro & Kale.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aruncați kale, pecan, ceapă verde și pere împreună într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Kale
4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
Stropiți oțet apoi ulei deasupra. Aruncați și serviți cu o stropire de brânză.