Salată De Varză Cu Tăiței De Floarea Soarelui

Salată De Varză Cu Tăiței De Floarea Soarelui
Floarea-soarelui tăiței Coleslaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați coleslaw mix, ulei de floarea soarelui, tăiței de ramen de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Coleslaw cu stafide și nuci de floarea soarelui, Varză roșie dulce și salată de sfeclă cu semințe de floarea soarelui, și Salată De Varză Cu Tăiței Ramen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spargeți tăiței în bucăți mici. Într-un castron mare, combinați tăiței, amestecul de coleslaw, sâmburii de floarea soarelui și ardeiul verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, zahărul, semințele de mac, piperul și conținutul pachetului de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se toarnă peste salată și se aruncă pentru a acoperi. Se răcește până la servire.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista