Salată de portocale și andive cu vinetă de arțar Chipotle
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de portocale și andive cu vinaigretă de arțar Chipotle ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 159 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, suc de portocale, sirop de arțar de gradul b și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Rețete similare sunt Salată De Portocale Și Andive Cu Vinetă De Arțar Chipotle, Salată De Andive Cu O Vinaigretă Portocalie, și Salată de fenicul și andive cu vinetă portocalie.
Instrucțiuni
Bateți împreună suc de portocale, sirop, ulei, oțet, ceapă, suc de lămâie, chipotle cu sos adobo și sare într-un castron până se combină bine.
Îndepărtați coaja și orice miez alb din portocale cu un cuțit ascuțit.
Tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch. Separați frunzele de andive și aranjați cu portocale pe un platou, apoi stropiți cu vinetă.