Salată De Pere

Salată De Pere
Salata de pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 12 porții cu 402 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.95 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, 1 (29 uncii) poate pere în suc, lapte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată asiatică de pere și Grapefruit cu sake Granitan și Sorbet de pere, Salată de pere și nucă cu vinetă de pere, și Salată De Pere.

Instrucțiuni

1
Puneți perele cu o furculiță într-un castron până când se atinge consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Măsurați 1 1/2 căni de suc din pere și turnați într-o cratiță; gatiti la foc mediu-mic pana se incalzeste, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți cratița de pe foc și amestecați amestecul de gelatină în sucul de pere până se dizolvă. Se amestecă crema de brânză și laptele în amestecul de gelatină până se omogenizează. Îndoiți toppingul biciuit în amestec; adăugați pere și amestecați bine. Amestecați amestecul într-un vas de copt de 9x9 inci. La frigider până la setare, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amestec De Desert De GelatinăAmestec De Desert De Gelatină
Suc De PereSuc De Pere
PerePere
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista