Salată De Paste Grecești

Salată De Paste Grecești
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare mediteraneană. Încercați să faceți salată de Paste grecești acasă. Această rețetă face 12 porții cu 105 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, paste spiralate tricolore, oregano și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Paste Grecești, Salată De Paste Grecești, și Salată De Paste Grecești.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform clatirii directiei pachetului in apa rece si scurgeti-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
2
Așezați într-un castron mare de servire; adăugați Roșia, ardeii, brânza feta și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-un blender, combinați ingredientele pentru pansament; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore sau peste noapte. Aruncați înainte de servire.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Revista