Salată De Paste Cu Mazăre Cu Ochi Negri

Salată De Paste Cu Mazăre Cu Ochi Negri
Salata de Paste cu mazăre cu ochi negri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 284 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, brânză provolone, sos de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de mazăre și paste cu ochi negri, Salată de Paste din sud cu mazăre cu ochi negri, și Mazăre Și Paste Cu Ochi Negri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți anghinarea, rezervând 1/4 cană de lichid; se toacă și se lasă deoparte. Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
2
Între timp, într-un castron mare combinați anghinarea, mazărea, brânza, ardeii, ceapa și pepperoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Scurgeți pastele; se adaugă la amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Într-un castron mic, combinați maioneza, sosul de salată și lichidul rezervat de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se toarnă peste amestecul de paste; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista