Salată de fenicul cu Mozzarella proaspătă

Salată de fenicul cu Mozzarella proaspătă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de fenicul cu Mozzarellan proaspăt. O porție conține 297 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, smântână, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată Proaspătă De Mozzarella, Salată Proaspătă De Roșii Mozzarella, și Salată de primăvară cu Mozzarella proaspătă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună primele 5 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați feniculul, ceapa roșie, ardeiul iute și mărarul și aruncați bine. Împărțiți feliile de mozzarella uniform între 4 farfurii și acoperiți cu feniculul îmbrăcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
MărarMărar
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista