Salată De Fasole Rusă
Salata de fasole rusă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 101 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sare, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cameră de ceai rusă Dressing rusesc – acesta este un dressing de salată dintr-un loc cu o istorie bogată, Sala De Ceai Rusă Dressing Rusesc, și Salată Rusă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați pene de roșii pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se acoperă ușor roșiile cu spray de gătit; se presară cu 1/4 linguriță de sare și piper.
Coaceți la 350 timp de 1 oră.
Puneți roșiile, 1/4 linguriță de sare, oțet și următoarele 5 ingrediente (oțet prin usturoi) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă într-un castron. Se amestecă 1 linguriță de cilantro; pus deoparte.
Combinați ceapa, ardeiul gras, cilantro și fasolea într-un bol; amestecați bine.
Adăugați amestecul de roșii; aruncați bine.