Salată de creveți pe andive
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, 30 întregi și rețete pescatariene la colecția dvs., Salata de creveți pe andive ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 50 de calorii, 3 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 8. Pentru 39 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și cumpărați andive belgiene, ceapă verde, iarbă de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Funcționează bine ca un aperitiv foarte prietenos cu bugetul. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ salata de avocado, creveți și andive, salată de creveți pe aperitive de andive și salată de avocado, creveți și andive.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente. Se amestecă creveții, ceapa, țelina și pimientos. Puneti 1 lingura pe fiecare frunza de andive. Se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru Creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi.
Tom Eddy Tenz-Sauvignon Blanc
Indicii de calități clasice din plante Marlborough Sauvignon completează alte caracteristici complexe ale grapefruit-ului, al perei albe, al ierbii verzi și al agrișei. Aromele intense ale vinului sunt întărite la palat cu o mineralitate subtilă și o aciditate care iese în gură. Finisajul concentrat este crocant, curat și de lungă durată. Profilul de degustare al vinului se potrivește perfect cu o varietate de alimente (cum ar fi stridiile proaspete!), dar este ușor de savurat de la sine într-o zi fierbinte de vară. Noroc!