Salată de avocado și șuncă

Salată de avocado și șuncă
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Salata de avocado și șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. Pentru 3,35 USD per porție, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 491 de calorii, 16 g de proteine și 35 g de grăsimi. Această rețetă servește 1. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită fasole, avocado, ridichi și ardei gras. Funcționează bine ca fel principal. Cu un scor de 98%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de portocale, chayote, șuncă și avocado, amestec de șuncă și avocado și amestec de șuncă și avocado.

Instrucțiuni

1
Se amestecă salata romă, salată verde, rucola, fasole amestecată, castraveți, ardei roșu dulce, ridichi, roșii, avocado și șuncă împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verde MixtVerde Mixt
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
RomaineRomaine
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se serveste rece.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista