Salată cu slănină și arpagic

Salată cu slănină și arpagic
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă o salată cu bacon și arpagic. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 153 de calorii . Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Mergeți la magazin și cumpărați sos cremos de parmezan pentru salată romano, brânză cheddar, bucăți de slănină adevărată și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 27% , ceea ce este destul de rău. Salata cu bacon-swiss tossed , bacon-swiss tossed salata și bacon-swiss tossed Salad sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați sosul pentru salată și arpagicul. Într-un castron de salată, se aruncă salata verde, ceapa, brânza și baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți GrosierBiscuiți De Secară Asezonați Zdrobiți Grosier
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Serviți cu dressing.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Old Soul Vineyards Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Old Soul Vineyards Chardonnay
Old Soul Vineyards Chardonnay
Acest Chardonnay este suculent și crocant. Arome de pere, fructe tropicale și ananas se adaugă acestui soi strălucitor. Notele florale creează un vin bine echilibrat, cu un corp plin. Recomandat pentru asociere cu pui, somon, tilapia, rață, pizza, salate verzi sau paste.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Revista