Salată asiatică de porc și legume
Salata asiatică de porc și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,83 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 278 calorii, 26g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 27 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, oțet de orez, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de porc și legume asiatice pentru doi, Carne de porc asiatică și legume, și Taitei de porc și legume în stil asiatic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Frecați filetele de porc cu 2 lingurițe de ulei.
Se presară cu pudră de cinci condimente și pudră de usturoi.
Puneți carnea de porc pe grătar la foc mediu. Gatiti 20 de minute, rotind de 3 sau 4 ori, pana cand carnea de porc are o usoara fard de roz in centru si termometrul pentru carne introdus in centru citeste 71°.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Într-un castron mare, amestecați toate ingredientele rămase pentru salată, cu excepția semințelor de susan. În castron mic, bate toate ingredientele pansament cu sârmă măturică până la omogenizare și grosime.
Se toarnă peste salată; aruncați pentru a acoperi. Puneți salata pe 6 farfurii individuale de servire.
Feliați carnea de porc; aranjați peste salate individuale.
Se presară cu semințe de susan.