Salata de varză libaneză sito

Salata de varză libaneză sito
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din Orientul Mijlociu, așa că încercați salata de varză libaneză a lui Sito. O porție conține 96 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Salata de varză libaneză sito, Mujadara Jnoubiyeh - linte libaneză și pilaf Bulgur și salată de varză, și Rulouri De Varză Libaneze.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. Gustați și adăugați mai mult suc de lămâie și condimente, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista