Salata de var a mamei

Salata de var a mamei
Salata de varză a mamei este o rețetă ovovegetariană fără gluten și lacto, cu 2 porții. O porție conține 50 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 28 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute . Funcționează bine ca garnitură la un preț foarte rezonabil pentru The Fourth Of July . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin roșu, maioneză, semințe de țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46% . Rețete similare includ salata de varză a mamei , salata de varză a mamei și rețetele de varză (cea mai bună salată de varză cu legume de iarnă) .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați varza, morcovii și ardeii. Într-un castron mic, amestecați smântâna, maioneza, oțetul, zahărul, semințele de țelină și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De țelinăSemințe De țelină
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
La 1 AnanasLa 1 Ananas
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă peste amestecul de varză; arunca pentru a acoperi. Se da la rece până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 AnanasLa 1 Ananas
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista