Sage-piept de curcan prăjit și sos
Sage-prăjită piept de curcan și sos ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 674 calorii, 111g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de curcan, unt, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept de curcan prăjit cu pâine de porumb-umplutură de salvie și sos de coniac, Piept de curcan în stil toscan cu sos de salvie, și Piept de curcan prăjit cu citrice-salvie cu sos: mulțime mică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Așezați curcanul într-o tigaie. Folosind degetele, separați ușor pielea de carne. Distribuiți 15 frunze de salvie și untul sub piele. Frecați pielea cu uleiul și presărați cu sare. Prăjiți 60 până la 75 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 170 F.
Puneți 2 linguri de grăsime din tigaia de prăjire într-o cratiță mică și adăugați bulionul de pui, muștarul și frunzele de salvie rămase. Se fierbe timp de 5 minute. Într-o ceașcă mică, bateți făina și apa până se omogenizează, apoi amestecați-o în cratiță. Se fierbe la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă, aproximativ 1 minut. Rezervați 1 1/4 căni de sos pentru o altă utilizare.
Tăiați o jumătate de sân în felii și serviți cu sosul. Feliați cealaltă jumătate a sânului și congelați pentru utilizare ulterioară. Scoateți toată carnea rămasă din carcasă; la frigider.