Sandvișuri cu pui la grătar și ardei roșu prăjit cu brânză Fontina
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pui la grătar și sandvișuri cu ardei roșu prăjit cu brânză Fontina. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $12.73 pe portie. O porție conține 561 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei grași prăjiți, ceapă, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri cu brânză prăjită cu ardei roșu și Pesto la grătar, Mini Sage-și-Fontina sandwich-uri cu brânză la grătar, și Brânză Fontina și piept de pui umplut cu ardei dulce roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul între 2 foi de folie de plastic grea și lăsați până la grosimea de 3/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați sucul, muștarul, uleiul, maghiranul, cimbrul, 1 cățel de usturoi și puiul într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinați la frigider 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 4 căței de usturoi rămași, ceapa, zahărul, feniculul, ardeiul roșu zdrobit și sarea și sotați 1 minut.
Adăugați ardei grași prăjiți; gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent. Se amestecă oțetul și piperul negru.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Locul de pui pe gratar raft acoperite cu spray de gătit; gratar 5 minute pe fiecare parte sau până la făcut. Se răcește ușor; tăiați puiul în felii.
Întindeți părțile tăiate de pâine uniform cu maioneză. Aranjați brânza pe jumătatea inferioară a pâinii. Aranjați amestecul de pui și piper peste brânză. Se acoperă cu jumătatea superioară a pâinii; apăsați ușor.
Așezați pâinea umplută pe grătar; grătați 3 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește.