Sandwich-Uri Yin-Yang

Sandwich-Uri Yin-Yang
Sandvișurile Yin-Yang ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,7 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 491 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați salată de unt, ciabatta, ardei prăjiți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cum de a găti: Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, Yang Chow (Yeung Chow, Yang Zhou) orez prăjit, și Salata Yin Yang pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați pâinea în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
2
Întindeți fundul cu maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
3
Strat pe provolone și șuncă. În partea stângă a fundului, adăugați salamul, pepperoncini și salata verde. Sandwich cu partea de sus a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
ProvoloneProvolone
Salată VerdeSalată Verde
SalamSalam
PâinePâine
șuncășuncă
4
Tăiați în 8 bucăți.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista