Rățușcă Simplă Prăjită

Rățușcă Simplă Prăjită
Rățușca prăjită simplă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pulbere de cinci condimente, rață domestică, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Rață Umplute, și Salata Ugly Duckling.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți rața sub apă rece; se usuca. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele și împingând ușor mâna între piele și carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Rață întreagăRață întreagă
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
Combinați pulberea cu cinci condimente și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)(tub Mare)
4
Presărați amestecul de condimente sub pielea slăbită; frecați în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor împreună cu cordonul. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Răspândiți sarea de rocă în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe sare de rocă. Pierce pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De RocăSare De Rocă
2 Cepți Mărunțiți2 Cepți Mărunțiți
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Coaceți la 500 timp de 45 de minute sau până când termometrul ajunge la 18
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Acoperiți Rățușca cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Garnisiți cu ierburi proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista