Rățușcă Simplă Prăjită
Rățușca prăjită simplă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 9 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți pulbere de cinci condimente, rață domestică, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Simplu Cuptor Friptură Cotlet De Porc Friptură, Rață Umplute, și Salata Ugly Duckling.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 50
Îndepărtați mănușile și gâtul din rață; rezervați pentru o altă utilizare. Clătiți rața sub apă rece; se usuca. Tăiați excesul de grăsime. Începând de la cavitatea gâtului, slăbiți pielea de pe piept și copane introducând degetele și împingând ușor mâna între piele și carne.
Combinați pulberea cu cinci condimente și 1 linguriță de sare.
Presărați amestecul de condimente sub pielea slăbită; frecați în cavitatea corpului. Legați capetele picioarelor împreună cu cordonul. Ridicați vârfurile aripii în sus și peste spate; trageți sub rață.
Răspândiți sarea de rocă în fundul unei tigaie de prăjire superficială.
Așezați Rățușca, cu pieptul în sus, pe sare de rocă. Pierce pielea de mai multe ori cu o furculiță de carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cărnoasă a coapsei, asigurându-vă că nu atingeți osul.
Coaceți la 500 timp de 45 de minute sau până când termometrul ajunge la 18
Acoperiți Rățușca cu folie; lăsați să stea 10 minute. Aruncați pielea înainte de servire.
Garnisiți cu ierburi proaspete, dacă doriți.