Răspândirea somonului și hreanului afumat
Răspândirea somonului și hreanului afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 113 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sucul de lămâie, frunzele de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Somon afumat răspândit cu pere și hrean, Răspândirea păstrăvului și hreanului afumat, și Somon afumat cu mărar și hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulse cremă de brânză și următoarele 8 ingrediente într-un procesor de alimente de 7 până la 8 ori sau până când sunt combinate, oprindu-se pentru a răzui părțile după cum este necesar. Se amestecă somonul tocat.
Transferați într-un vas de servire.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 2 zile. Dacă este răcit, lăsați să stea 30 de minute la temperatura camerei înainte de servire.
Se servește cu felii de mere, bețe de țelină și biscuiți cu pâine plată.
Sfat pentru petrecere: păstrați merele sau perele feliate de la rumenire aruncându-le cu sodă de lămâie-lime. Funcționează la fel ca sucul de lămâie, dar fără gustul acru. Acidul citric din sifon va menține fructele proaspete.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.